Kempingezés a szenvedélyünk!

Google translate

 

Foglalás menete - utalás

A foglalás menete a következő:

1. Először a "foglaltsági táblázat" menüben nézd meg, hogy a lefoglalni kívánt időpont szabad-e. 
Amennyiben igen, jelezheted felénk az "időpont foglalás" menüben a kitöltött űrlap elküldésével, vagy e-mailben is megteheted. 

2. A következő lépésben a szállás összegének a 20% -át kérjük foglalóként befizetni/elutalni.

A szállás díj 20%-ának megérkezése után véglegesítjük a foglalást oly módon, hogy foglalási igazolást (voucer) töltünk ki, melyet e-mailben elküldünk. 

A fogalási igazolás tartalmazza a szállással kapcsolatos összes fontos információt, továbbá átvételi elismervényként is szolgál, mely alapján az általad foglalóként befizetett/elutalt összeget (szállás díj 20 %-át) hiánytalanul átvettük. Ekkor már az általad kiválasztott időpont foglaltként lesz feltüntetve a honlapon illetve a rendszerünkben.

3. Az összeg második része az apartman elfoglalása előtt a helyszínen kerül kiegyenlítésre. Az első rész befizetésekor kapott igazolást kérjük kinyomtatva magaddal hozni, mert az ott feltüntetett fennmaradó összeg az amit a helyszínen euróban kell rendezni. 


Fontos:

Az e-mailben küldött igazolást kinyomtatva kérjük magaddal hozni a szálláshelyre, amit kérünk bemutatni a helyi ügyintézőnek! 

Az apartmannál magyar ügyintéző (a foglalást követően kapja meg az ügyintéző adatait) várja az előre eggyeztetett időpontban, aki segít eligazodni a szigeten illetve a mobilház kulcsait is tőle kapod meg. 

Pénz befizetési/utalási lehetőségek:

Az űrlapopon megadott e-mail címre küldött díjbekérőn fog szerepelni, egy nemzeközi számlaszám (IBAN, SWIFT) , erre tudod a díjbekérőn szereplő valutanem valamelyikén (euró, forint) befizetni/elutalni a foglaló összegét. 

Az árak euróban vannak megadva, de van lehetőség forintban is utalni a foglalót.

Viszont a fennmaradó rész kiegyenlítése a helyszínen csak EURÓBAN lehetséges!