Kempingezés a szenvedélyünk!

Google translate

 

Időpontfoglalás

Köszönjük, hogy minket választottál! 

Kérjük mielőtt elküldenéd a foglalásod győződj meg arról, hogy a lefoglalni kívánt időpontban a mobilház szabad-e. A foglaltsági táblázathoz kattints a képre!

Az űrlap beérkezését követően küldjük ki a mobilházfoglaláshoz a díjbekérőt. A foglaláskor, amennyiben szabad a kért időpont, akkor a rendszerünk az általad kért időpontott előfoglaltnak jelzi, majd a foglalási díj beérkezését követően lesz a foglalása végleges.

Amennyiben már foglalt időpontotra küldted be a foglalási kérelmet, ez esetben 24 órán belül felveszük veled a kapcsolatott az általad megadott elérhetőségeken!

Figyelem! 
Jelentkezést követően a megadott számlázási címre állítunk ki díjbekérőt, majd teljesítés után küldjük a befizetésről szóló igazolást (voucher)! Amennyiben a díjbekérő kézhezvételétől számított 5 naptári napon belül nem érkezik be a befizetés, érvénytelenné válik a foglalás.

Ezért, ha eurós számlaszámra történik az utalás, vegyétek figyelembe, hogy 2-3 nap is lehet mire a számlánkra megérkezik az utalt összeg, ha van rá mód vagy a banktól kapot igazolást vagy csak a lefotózott bizonylatott küldjétek el nekünk.  Vagy ha bármiféle oka van az időcsúszásnak, időbe jelezzétek, hogy a foglalt időpontotok ne legyen felszabadítva!

Foglaltsági táblázat

Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot a mobilház foglaláshoz!

(Nem mindegyik mobilházunkba hozható házi kedvenc!)
garnitúra
(Mobilházanként mindenből 1db-ot tudunk biztosítani.)