Kempingezés a szenvedélyünk!

Google translate

 

Miért jó, ha időben foglalod le szállásodat?

 

A nyaralás alapos előkészületet, utánajárást, felkészülést igényel és jó ha mindezekre elegendő idő jut.

Kapkodást, sietséget lehet a korai szállásfoglalással elkerülni így nemcsak a nyaralás hanem a készülődés is nyugodtan telik.

Év elején úgy tűnik hogy messze még a nyár. Éppen ezt érdemes kihasználni, mert a szálláshelyüket időben lefoglaló vendégek számos előnyt élveznek.

Ha többen szeretnének együtt nyaralni, azonos időre kell kivenni a szabadságokat. Erre akkor van a legjobb esély ha már hónapokkal indulás előtt megállapodnak a munkahelyen a nyári szabadság pontos dátumáról.

Ha idén egy igazi családi-baráti nyaralást terveznek, érdemes télen foglalni, mert így a hely már biztos és a szabadságokat is jó eséllyel össze lehet hangolni. Nem kell sietni, van elég idő az indulásig mindent átbeszélni, megtervezni.

Ha többen jönnek szerencsés ha egymás melletti mobilházakban tudnak szállást foglalni, erre a legtöbb esély télen van mert ilyenkor még több a szabad hely így lehet válogatni az apartmanok közt.

Akik többször jártak már nálunk és van egy kedvenc mobilház amit idén is szeretnének lefoglalni, akkor is érdemes a téli hónapokra időzíteni a foglalást.


Mire várnak még?